Düz beyazlar favoridir ama beyaza alternatif de nevresimde mavilerin ve yeşillerin yeri ayrıdır. Biz bugün yeşilin farklı tonlarında ve modellerinde yaptığımız (beyaz üzeri yeşil) nevresimleri inceleyeceğiz. Aslında hepsi kendi tekelinde farklı tasarımlar ve bir baktım bunları burada yazı olarak yayınlamaya bir türlü sıra gelmiş. O yüzden ben de “yeşilin 50 tonu” diyerek bunları bir yazıda toparlamak istedim. Size de model kıyaslama açısından rahatlık olur. Başlıyoruz…

İlk önce Gabba Mobilya‘ nın geçen yılki fuar standı için bizden istemiş olduğu iki takımdan diğerini paylaşıyorum. İlkini, o enfes “Çizgili Diva” modelimizi incelemek isterseniz linki burada. Bu ikinci takım ise daha sade olması üzere tasarlanmıştı mobilyanın üretim sürecinde. Bu takımda da herhangi bir yatak örtüsü istenmedi, bunun yerine tüylü bir throw tercih edildi, yastıkları da aynı kumaştan kombinlendi.

Yağ yeşili takımımızı bitirdiysek sıradakine geçelim.

İlk olarak bir içmimarlık firmasının showroomuna dekorasyon danışmanlığı verirken  tasarladığımız hazeranlı nevresim takımı modelimizi bu kez bir müşterimiz için zeytin yeşili tonlarında tasarladık. Yeşil yastık beyazla kombinlenirken hazeranı da bu yeşil tercih etmek nefis bir uyum sağladı.

Özel bir yat projesi için bu biye aplikeli nevresimi tasarlamıştık. Öncesinde sanatçımız Bülent Ersoy için tasarladığımız bu takımın diğer renklerine bu linkten ulaşabilirsiniz.

Kalbimde başka bir yer tutan bu takım ise zeytin yeşiline küf yeşil kombiniydi. 2 sıra pikolu olarak çalışılmıştı.

En çok tercih edilen renkleri sorsanız antrasit ve cappuccino tonları derdim ama ürünleri bir araya getirdiğinizde böyle sürpriz yapıp derinden  giden renkleri de keşfetmiş oluyoruz. Siz de bunlara benzer takımlar tasarlatmak veya başka tasarımlar tecrübe etmek isterseniz bizimle 0542 637 4998 nolu telefondan veya decorideatr@gmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Yazar

Yorum Yaz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Pin It