Yine bir başka gözbebeğim için çalıştığım bir ürün. Kendi kızım ve yeğenime yaptığım tekstillerden sonra ailemize yeni katılan yeğenim Dila için bu hazırlıklar. Defne’ de pembeler morlar çalışmıştık ( biri bu linkte, diğeri de bu linkte) Bu kez ne tarz bir şey istediğini sorduğumda kardeşime cevap gökkuşağı oldu 🙂 Ama gökkuşağını standart en canlı tonlardan değil de biraz daha koyu pastellerden belirledik. Bu paleti en iyi yansıtacak renk de beyaz oldu elbette.

takı yastığı

Gökkuşağı temasını 2 yerde kullandık. İlki bu yazıda göstereceğim takı yastığı ve hastane küvez içi örtüsünden oluşan takımda bir de evde kullanılacak nevresim ve pike takımında. Dila’ mız pandemi döneminde doğduğu için hastane önlemleri de en yüksek seviyede olduğundan hiç ziyaretçi kabul edilmeyecekti. Yine de odaya geldiğinde ona ait bir şeyler olması için bu takımı doğuma yetiştirdik.

Takı yastığında gökkuşağı ve isim nakışı biraz daha dolgun ve iri çalıştık ki bu sonrasında kendi odasındaki yatakta dekoratif yastık olarak da kullanılacak.  Küvez içi örtüde de gökkuşağı renklerinden 5 sıra düz  piko geçtik.  Kumaş olarak da daha tok bir görünüm için duck çalıştık. Hastanelerde genelde havlu koyuyorlar beşiğin içine. Takı yastığı ve yine küveze çalıştığımız etek örtüleri koyunca havlu arka plan çok hoş durmuyor. O yüzden bu kez böyle de bir yeni ürün almış olduk gamımıza.  Sonrasında evde bu örtü alt açma alanında da rahatlıkla kullanılabilir ve odanıza şıklık katacaktır. Hem yastık hem de örtü fermuarlı olarak dikiliyor ki rahatça çıkarıp hem kılıfları hem de içlerini yıkayabileseniz. Makinede 30 derece narin yıkama yapılabilir.

gökkuşağı

Siz de bu veya buna benzer takımlar sipariş vermek isterseniz decorideatr@gmail.com veya 0542 637 4998 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

gökkuşağı nakış

Yazar

Yorum Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It