Artık bunlar yavaş yavaş son kış postları 🙂 Cemreler düşmeye başladı mı bilmiyorum ama bugün hava buz gibi olsa da mis gibi bir bahar güneşi var insanı sokaklara çağıran.  O yüzden bahar hazırlıklarına soyunma turları, hastalıkları atlatma toparlanma derken yaşayamadığımız kar kıyamet modundan -en azından ben- çıkıyoruz. Kasım, aralık ve ocak başına kadar inanılmaz yoğun çalıştığımız ekose runner modellerimizden minik bir yazı hazırlamak istedim.

çay saati

Yılbaşı döneminde müşterimiz Begüm hanımın talebi üzerine yemek masasın en klasik kırmızı ekosemizden bir runner hazırladık. Kendisi de çay saatinde yaptığı sunumu bizimle paylaştı.

peynir tabağı sunumları

Bu peynir tabağı sunumu ise bana ait. Yemeğe gelecek dostlarımız için öncesinde sohbet ederken atıştrabilmemiz için orta sehpaya hazırladım. (Küçük çocuklu ev burası, kauçuk bantların ayıbı olmaz değil mi?) 🙂

peynir tabağı

somon kanepe

Mix & match olayını bolca karıştırmayı seviyorum ama özellikle peynir sunumlarında daha çok. Mermerler, ahşaplar, seramikler ve camlar hepsi bir arada olunca daha zengin daha keyifli bir sofra izlenimi veriyor. Katılıyor musunuz bana?

peynir tabağı sunumu

peynir tabağı

ekose runner

Bu ekosede ise uzun zamandır gözüm vardı ama bir türlü siparişini veren olmamıştı. Nihayet Gülden hanım da benimle hem fikir olunca hem orta sehpası hem de masası için iki boyda çalıştık.  Fotoğraf yeşilin güzelliğini bir türlü yansıtamasa da bu yeni modelimizi de çok sevdim.

ekose runner

Ekose bir klasik ancak bu yılki yükselen trendi önümüzdeki yıl da zirvelerde olacak. Maliyetler artıp zamlanmadan önümüzdeki kış için yatırımınızı şimdiden yapabilirsiniz 😉 Sipariş vermek ve bilgi almak için her zaman benimle decorideatr@gmail.com veya 0542 637 4998 nolu telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Yazar

Yorum Yaz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Pin It